Økonomisystemer – ERP

Data Discount Erhverv A/S er certificeret som forhandler af tre relativt forskellige økonomisystemer:

1.  Uniconta:

Et nyt intuitivt økonomisystem, udviklet af Erik Damgaard, som jo designede C5 i sin tid. Det opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

2. E-conomic:

Med e-conomic får du et program, der samler al bogføring i et eneste system. Programmet er intuitivt og samler de funktioner du har brug for at få det komplette overblik over din virksomheds økonomi – og e-conomic gør din bogføring mere effektivt. Opstår der behov for support, har du mulighed for at få support via telefon, online live-kurser og hjælpevideoer.Dertil kommer muligheden for at udnytte markedets største udvalg af integrationer og apps. Du kan for eksempel integrere lager, lønsystem eller webshop med e-conomic.

3.  Microsoft Dynamics C5:

Ønsker du et super stabilt og gennemprøvet økonomisystem, bør du overveje det “klassiske” økonomisystem C5. Det er der i forvejen mere end 70.000 virksomheder der har gjort, og med stor succes. Derfor må C5 betegnes som et af de mest populære økonomisystemer, der både anbefales af brugere, revisorer og udbydere af økonomisystemer.

Som du måske har hørt, har Microsoft valgt at stoppe udviklinger af den “klassiske” C5 fra jan. 2019, men vi er dog overbeviste om, at mange C5’ere  vil køre videre i mange år herefter. Derfor fortsætter vi at tilbyde C5 og alle slags tilpasninger hertil –  naturligvis også fordi vi stadig har mange C5 kunder og dermed mange C5-opgaver.