Microsoft Dynamics C5

Økonomiløsning der giver overblik

Ønsker du et super stabilt og gennemprøvet økonomisystem, bør du overveje at investere i det “klassiske” økonomisystem C5. Det er der i forvejen mere end 70.000 virksomheder der har gjort, og med stor succes. Derfor må C5 betegnes som et af de mest populære økonomisystemer, der både anbefales af brugere, revisorer og udbydere af økonomisystemer.

Microsoft stopper udvikling af C5 i 2019

C5 har ganske vist fået sin udløbsdato i jan. 2019, men vi har her i Data Discount Erhverv valgt at fortsætte med C5, hovedsageligt fordi, det er svært at finde et kvalificeret økonomisystem som afløser herfor. Det skyldes, at det “klassiske” C5 er et meget fleksibelt modulopbygget program, som kan tilrettes/programmers helt efter kundens ønsker og behov – stort set uden begrænsninger. Data Discount Erhverv A/S har i dag ca. 500 C5-kunder, og vi har stadig mange C5-opgaver. Derfor forventer vi, at fortsætte med C5 i mange år – også efter 2019.

Obs. :

Er du selvstændig C5-forhandler, og ønsker at lukke din forretning – så er Data Discount Erhverv interesseret i at overtage/købe dine C5-kunder. Henvendelse herom til Peter Berke på tlf 7010 1000.

C5 sælges i to versioner samt som hostede licenser :

Microsoft Dynamics C5 light

Light-pakken til 2.399 kr er det ‘mindre’ alternativ med 1 regnskab, 1 bruger, 300 finanskonti, 100 debitorer og kreditorer, 300 varenumre, 5 rapporttilretninger.

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 har yderligere moduler som ordre, indkøb, projekt og e-handel. Husk at de fleste starter med en Dynamics C5 light og udbygger efterhånden som behovet vokser. “En Microsoft Dynamics C5 bliver derfor aldrig for lille”.

Egne moduler

Foruden de standard moduler, der medfølger i Microsoft Dynamics C5, har Data Discount Erhverv udviklet en række nye moduler samt en række tilpasninger til standard-modulerne. Modulerne/tilpasningerne er udviklet for at lette arbejdet i Dynamics C5 samt for at give brugeren et endnu større udbytte af økonomisystemet.

Se prisliste og læs mere om egne udviklede moduler her.

Kontakt én af vore Dynamics C5 konsulenter for yderligere information enten via mail eller på tlf. 7010 1000.

Morten Nørgaard
Peter H. Berke