Uniconta

Et cloudbaseret økonomisystem med alt hvad du behøver

Uniconta er Erik Damgaards nye, lynhurtige cloudbaserede økonomisystem, som understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt.

Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983 – herunder PCPlus, Concorde, C5 og XAL.

Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de tidligere økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Uanset om du er kunde, revisor eller bogholder, giver Uniconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt, og levere en helstøbt service over for dine kunder.

  • Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter
  • Opret egne felter og kartoteker
  • Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder
  • Generer og download egne rapporter
  • Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater
  • Nem søgning på alle data
  • Værktøj til integration med andre programmer

Din egen løsning – også i skyen

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som Uniconta-partnere tilbyder. Det er nemlig Unicontas princip, at udvikle en helt standardiseret økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til partnere og kunder, at udvikle/tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Enkel konvertering fra C5 eller e-conomic

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans,debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Prøv Uniconta helt gratis

Du kan prøve Uniconta gratis. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende inden du eventuelt bestiller programmet.

Prøv Uniconta her