Overvågning 24/7

SPAR TID OG PENGE PÅ OVERVÅGNING

Spar tid og undgå problemer ved at lade os overvåge hele jeres system. Overvågningen gælder blandt andet servere, arbejdsstationer, pc’ere, netværk, lagerenheder og firewalls for nu at nævne de vigtigste elementer i IT infrastrukturen.

Overvågningen vil spare din virksomhed for teknikertid og eventuelle problemer udbedres i rettidigt inden det går helt galt.

Vi kan skræddersy Overvågning 24/7, så den opfylder netop jeres behov. Alle muligheder kan naturligvis udvides, skulle behovet opstå for mere overvågning.

Basal overvågning

Ved den basale overvågning holder vi øje med hele netværket. Vi klarer opsætning og opsætning af alarmer for de enkelte enheder på netværket.

Ved alarm eller problem modtager vi en besked og vi vil efterfølgende kontakte jer med henblik på udbedring af problemet.

Basal overvågning + services

I har mulighed for at kombinere den basale overvågning med essentielle services, der kører som månedsabonnement. I kan tilføje følgende muligheder til den basale overvågning:

  • Anti-Virus
  • Patch management
  • Workstation Security (Anti-virus + Patch Management)
  • Managed backup
  • Core desktop (alle ovenstående muligheder)

Proaktiv IT-Support

Den proaktive IT-Support er en overbygning til den basale overvåning. Udover den basale overvågning, har I muligheden for, at vi rykker ud og afhjælper eventuelle fejl eller problemer. Enten så snart de opstår eller inden for en aftalt tidsramme.

Denne løsning giver selvsagt fuld tryghed, da systemerne ikke bare overvåges, men I har vished om, at vi afhjælper problemer hurtigt.

Managed IT

Denne løsning kan sidestilles med en fuld driftsaftale. Vi påtager os ansvaret for jeres netværk og IT drift. Maskiner, servere og netværk vil derfor altid være velfungerende, opdaterede og køre som de skal. Opstår der problemer, rykker vi ud inden for aftalte rammer og afhjælper problemer uden videre fakturering.

Sidstnævnte løsning, kræver naturligvis en fælles og tilbundsgående analyse af de eksisterende systemer, så det rette niveau opnås til jeres tilfredshed.

Ad hoc support

Via Overvågning  24/7, har vi desuden mulighed for at yde fjernsupport og fjernkontrol af jeres arbejdsstationer. I kan nemt anmode over support.

Forbrugsstofovervågning

Vi har ligeledes mulighed for overvåge jeres printere helt ned til status på forbrugsstofferne i printeren. I kan med andre ord sikre, at printeren ikke når at løbe tør, før nye forbrugsstoffer er på plads.