Værksted

DD-Erhverv A/S Skræddersyede IT-løsninger og IT-support pakker til firmaer og erhvervsdrivende i Aalborg

Skræddersyede løsninger til erhvervskunder! Vores erhvervs afdeling har stor erfaring med computerhjælp og med at vejlede erhvervsdrivende og firmaer af alle størrelser til den helt rigtige IT-løsning. Tag os med på råd i forbindelse med opgradering eller udskiftning af firmaets IT-installationer. Vi finder altid den helt rigtige løsning.

IT-support og driftsaftaler! Vil du hellere bruge tid på forretningen end bøvl med IT? Vores erhvervs afdeling hjælper med alt fra IT-support til computerreparation og opgradering af dit IT udstyr. Vi kan endda stå for din daglige IT-drift og vedligeholdelse, så du ikke behøver bekymre dig om andet end din forretning.

Her for dig – også når uheldet er ude

Som noget efterhånden ganske unikt blandt danske IT-forhandlere har vi eget værksted tilknyttet vores butik. Driller udstyret kan vi altså kigge på det hurtigt og lokalt i butikken. Med den ekstra tryghed indbygget at du altid ved hvem, der har dit udstyr i hænderne og hvor, det befinder sig. Vi hjælper selvfølgelig også gerne selvom udstyret ikke lige er købt hos os.

Driller din PC? Vi fikser den! Snak med vores værksted eller serviceafdeling om mulighederne for computerhjælp, IT-support, fejlfinding, PC-reparation eller opgradering af dit udstyr. Det er ofte en langt nemmere og billigere løsning, end du går og tror!